14 MAYIS ECZACILIK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

14 Mayıs Eczacılık Haftası kapsamında 12 – 13 Mayıs tarihlerinde Odamız ile Eczacılık Fakültesi Öğrencileriyle Tansiyon ve Şeker Ölçümü yapıldı. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle etkinliğimizi gerçekleştirmiş olduk. Etkinliğimize destek veren, katılım gösteren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

14 Mayıs tarihinde Meslektaşlarımız ve aileleri ile birlikte kahvaltıda bir araya gelindi.

17 Mayıs tarihinde Elit World Otelde TEB Akademiden Prof. Dr. Figen TIRNAKSIZ’ın katılımıyla Eczacılarıma Kozmetik ve Dermakozmetik Eğitimi verildi.

3 – 4 Haziran tarihlerinde ilki gerçekleştirilmiş olan Tıbbi İlk Yardım Eğitimi düzenlendi. 2 günlük eğitim sonunca Eczacılarımız sertifikalarını aldılar.

hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script litespeed bypass 2018