Bilimsel Eczacılığın 179. Yılı Kutlu Olsun

Her geçen gün değerini katlayan bir mesleğin mensupları olarak bizler, üzerimizdeki toplumsal yükümlülüğün bilincindeyiz. Sadece ilaç dağıtan değil; sağlık dağıtan, sağlık bilinci oluşturan, en ücra noktalarda bile hizmet veren, özveri ile çalışan bir meslek grubu olduğumuzu her geçen gün yeni örnekler ile göstermekteyiz. Gelişen dünyada bütün alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da hızlı bir değişim ve gelişim söz konusudur. Bu büyük tempoya ayak uydurma hatta öncü olma misyonunu yerine getirmek için tüm enerjimizle çalışıyoruz, çalışmalıyız.

Siz değerli meslektaşlarımızın Bilimsel Eczacılığının 179. yılını kutlarken örgütlülüğün kıymetini bir kez daha vurgulayarak BİRLİK'LEYİZ BİRLİK'TEYİZ diyoruz.

Van Bitlis Hakkari Eczacı Odası

hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script litespeed bypass 2018