Konu: Hakimler ve Savcılar Kurulu Meslek Mensupları ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Fertlerinin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol Hak.

SAYI:2018/1631 31.12.2018

Hakimler ve Savcılar Kurulu ile TEB arasındaHakimler ve Savcılar Kurulu Meslek Mensupları ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Fertlerinin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol” imzalanmıştır.

Bu kurumla sözleşme yapmak isteyen meslektaşlarımızın dilekçe ile odamıza başvuru yapmaları önemle rica olunur. Sözleşme bedeli 50 TL dir.

Saygılarımla.

Ecz.Emin Oktay GÜVENER