GENEL KURUL ÇAĞRISI

SAYI:2019/973 22.08.2019

GENEL KURUL ÇAĞRISI

SAYIN ÜYEMİZ;

Odamız 2019 yılı Olağan Seçimli Genel Kurul Kongresi aşağıdaki gündem gereğince, 20 EYLÜL 2019 Cuma günü saat 14.00 ‘de çoğunluklu olarak Odamız toplantı salonunda, çoğunluk sağlanmadığı takdirde çoğunluğa bakılmaksızın 21 EYLÜL 2019 Cumartesi günü saat 14.00’de Elite World Otel’de (Bahçıvan Mah. Kazım Karabekir Blv. No:67, 65030 İpekyolu/Van) yapılacaktır.

Oda Kurullarımızın seçimleri 22 EYLÜL 2019 Pazar günü saat: 09.00 – 17.00 arasında oda binamızda (İrfanBaştuğ Cad. Faruk-Levent iş Merkezi A-Blok Kat:3 No: 29) yapılacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımla.

Ecz.Naman MIZRAK

GÜNDEM:

1. Açılış ve Yoklama
  2. Genel Kurul Başkanlık Divan Seçimi (Başkan, Başkan Vekili, İki katip üye, gizli oylama)
  3. Saygı duruşu
  4. Yönetim Kurulu Faaliyet raporunun okunması
  5. Yönetim Kurulu Mali raporunun okunması
  6. Denetleme Kurulu raporunun okunması
  7. Raporların görüşülmesi
  8. Raporların ayrı ayrı ibrazı ve onaylanması
  9. 2019-2020 Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi ve onaylanması
  10. Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Divanı, Büyük Kongre Delegeliği Asil ve Yedek Adaylarının belirlenmesi,
  11. Dilek ve Temenniler
  12. Kapanış
  13. Seçimler (22 Eylül 2019 Pazar günü İrfan Baştuğ Cad. Faruk-Levent iş Merkezi A-Blok Kat:3 No: 29 adresindeki oda binamızda.)

Not: 6643 sayılı Kanunun 8. Maddesi gereği oda umum heyetinin her nevi toplantılarına oda üyelerinin katılmaları ve seçimli toplantılarına oy kullanmaları zorunludur. Geçerli bir mazeret olmaksızın umum Heyeti toplantılarına katılmayanlar ve seçimli toplantıda oy kullanmayanlar yıllık üye aidatı kadar para cezası ile cezalandırılır.

Kullanıcı Girişi

Ok yönünde sürükleyiniz...