2019 YILI ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELERİNİN YENİLENMESİ HAKKINDA

SAYI:2019/1336 07.11.2019

2019 Adalet Bakanlığı Ceza Evleri ile sözleşme yapmak için odamıza dilekçe ile başvuru yapan meslektaşlarımızın, sözleşme formları gelmiştir. Kurum ile Sözleşme yenileme işlemleri 29 KASIM 2019 CUMA günü son gün olduğu için eczacılarımızın sözleşme formlarını en kısa sürede teslim alıp, kuruma teslim etmeleri gerekmektedir.

Van Merkezde bulunan eczanelerin ise sözleşme formları Odamız aracılığı ile topluca kuruma gönderileceğinden eczacılarımızın sözleşmeleri odamız sekreterliğinden aldırıp en geç 22 KASIM 2019 CUMA günü mesai bitimine kadar odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Her bir Sözleşme ücreti 50 TL dir.

Ecz. Ersin KARAMAN

Eczacı tarafından ilk kez sözleşme imzalanması halinde eczacıya ait;

- Kimlik fotokopisi (T.C. Kimlik Numarası ile birlikte),

- Ruhsat fotokopisi,

- İmza sirkülerinin noter onaylı örneği,

- Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni

- Vergi Dairesinden alınan Vergi Dairse onaylı ya da E-Devletten alınan 2018 Yılı Satış hasılatı (KDV hariç) (EVRAK ASLI)

- Mükellef 7143 sayılı Kanun ile tanınan stok düzenleme hakkından yararlanmış ise, bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki hasılatı ile, 7143 Sayılı Kanun kapsamındaki Düzenlenen fatura tutarı (KDV hariç) ve 7143 sayılı Kanun Kapsamında düzenlenen fatura tutarı hariç Satış hasılatı (KDV hariç TL) bilgilerinin de yer aldığı Eczane Bilgi Formu

- Eczacı odasından alınan yeni tarihli “Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi,

- Kuruma bir dilekçe ekinde ibraz edilecektir.(Dilekçe örneği ektedir. )

Sözleşmenin yenilenmesi halinde;

- Vergi Dairesinden alınan ya da E-Devletten alınan 2018 Yılı Satış hasılatı (KDV hariç) (EVRAK ASLI)

- Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni,

- Eczacı odasından alınan yeni tarihli “Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi,

- Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi

-Kuruma bir dilekçe ekinde ibraz edilecektir(Dilekçe örneği ektedir. )

DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kullanıcı Girişi

Ok yönünde sürükleyiniz...