Yönetim Kurulu 2019 - 2021

HAYRULLAH FİKRET BARANSEL

İlk ve orta öğretimini Van Cumhuriyet İlk Öğretim Okulunda, lise eğitimini Malatya Fen Lisesinde, eczacılık eğitimini Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde tamamladı. 2013 yılında yapılan oda seçimlerinden bu yana 38. Bölge Van Bitlis Hakkari Eczacı Odası yönetim kurulu üyeliği, genel sekreterliği, 2. başkanlığı ve başkanlığı görevlerini üstlendi. Van Büyükşehir Kent Konseyi başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

ECZ.EMİN OKTAY GÜVENER
2.BAŞKAN

1974 Yılında Hakkari / Yüksekova'da Doğdum. İlk Orta Ve Lise Eğitimimi Yüksekova'da Tamamladım. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden 1996 Yılında Mezun Oldum. Eczacı Odamızda Yönetim Kurulu Üyeliği, 2 Dönem Genel Sekreterlik, Haysiyet Divanı Üyeliği Ve Saymanlık Görevlerinde Bulundum. Evli, İki Çocuk Sahibiyim.

ECZ.ERSİN KARAMAN

Muş – Malazgirt Doğumluyum. İlkokul, Ortaokul Ve Lise Öğrenimimi Malazgirt’te Tamamladım. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 2008 Yılında Mezun Oldum. Aynı Yıl İçerisinde Van İlinde Serbest Eczacılık Mesleğine Başladım. 2017 – 2018 Yıllarında Odamızda Haysiyet Divanı Üyeliği Ve Komisyon Başkanlığı Görevinde Bulundum. Halen Van’da Serbest Eczacılığa Devam Etmekteyim. Son Seçimli Kongreyle Yönetim Kuruluna Seçildim.

ECZ.FERİT SİNANOĞLU
SAYMAN

1982 Yılı Bitlis İli Ahlat İlçesinde Doğdum. İlk Ve Orta Öğrenimimi Ahlat İlçesinde Lise Eğitimimi Bitlis’te Tamamladım. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 2004 Yılında Mezun Oldum. Aynı Yıl Ahlat İlçesinde Süphan Eczanesini Açarak Serbest Eczacılık Faaliyetine Başladım. Uzun Yıllar Ahlat İlçe Temsilciliği Yaptım. 2015 Yılında Oda Denetleme Kurulu Üyeliği, 2017 Yılında Denetleme Kurulu Başkanlığı Yaptım. Aynı Dönem İçerisinde Türk Eczacıları Birliği Sosyal Sorumluluk Proje Komisyonu Üyeliğine Seçilerek TEB’deki Çalışmalara Katıldım. Son Seçimli Kongreyle Yönetim Kuruluna Seçildim. Halen Ahlat’ta Serbest Eczacılığa Devam Etmekteyim.  Evli Bir Çocuk Babasıyım.

ECZ.EVİN PULAT ESATOĞLU
VEZNEDAR

1983 Başkale Doğumludur. İlk Ve Orta Öğrenimini Van Hüsrevpaşa İlkokulunda Tamamladı. 2001 Yılında Van Atatürk Lisesi'nden Mezun Oldu. 2002 Yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ne Girmeye Hak Kazandı. 2006 Yılında Fakülteden Mezun Oldu. Aynı Yıl İçinde Serbest Eczacılığa Başladı. Halen Faal Olan Evin Eczanesi'nin Sahip Ve Mes'ul Müdürüdür. Önceki Dönemlerde Denetleme Kurulunda Ve Çeşitli Komisyonlarda Görev Almıştır. Evli Bir Çocuk Annesidir.

ECZ.EMRAH UĞURLU
YÖNETİM KURULU ÜYESİ

1987 Van Doğumluyum. İlköğretimi İkinisan İlk Öğretim Okulunda Tamamladım. Kazım Karabekir Lisesinden Mezun Oldum. İlk Üniversitemi Süleyman Demirel Üniversitesi İşletme Bölümünde Okudum. Mezun Olduktan Sonra Plovdiv Medisinski Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde 2016 Yılında Mezun Oldum. 2 Yıldır Serbest Eczacılık Yapmaktayım. Van Eczacılar Odasında Çeşitli Komisyonlarda Görev Aldım. Son Seçimli Kongreyle Yönetim Kuruluna Seçildim.

ECZ.ŞEYLA KORKUT
YÖNETİM KURULU ÜYESİ

1984 Hakkari Doğumluyum. İlkokulu Hakkari’de Ortaokulu Vangölü Anadolu Lisesinde, Liseyi Diyarbakır Cumhuriyet Fen Lisesinde Tamamladım. 2004 Yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesini Kazandım. 2009 Yılında Mezun Oldum. 2009 – 2010 Yıllarında Van Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesinde Eczacılık Yaptım. 2010 Yılında Serbest Eczacılığa Başladım. 2015 – 2017 Yılları Arasında 38.Bölge Van – Bitlis – Hakkari Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeliği Yaptım. Aynı Yıllar TEB Eczane Ekonomileri Komisyonunda Görev Aldım. Halen Van’da Serbest Eczacılığa Devam Etmekteyim.

Denetleme Kurulu 2019 - 2021

ECZ.EMRAH GÜVENER
DEMETLEME KURULU BAŞKANI

1987 Hakkari Yüksekova Doğumluyum. İlk Öğretimimi Yüksekova’da, Ortaöğretim Ve Lise Eğitimimi İstanbul’da Tamamladım.  2011 Yılı  İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunuyum. Eczacılık Mesleğime 2011 Yılında Yüksekova Da Eczanemi Açarak Başladım. 2014 -2018 Yıllarında Odamızın Yüksekova İlçe Temsilciliği Görevini Yaptım.   2017-2019 Yılları Arasında Odamızın Denetleme Kurulu Üyeliği Görevinde Bulundum.

ECZ.SABRİYE ŞEN
DENETLEME KURULU ÜYESİ

1980 Van Gürpınar Doğumluyum. İlkokul Van’da Cumhuriyet İlkokulunda Okudum. Orta Okulu Adana Yatılı Ortaokulunda Liseyi İse Muş Anadolu Öğretmen Lisesinde Tamamladım. 1998 Yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde Okudum, 2005 Yılında Mezun Olup Van İli Merkez İlçede Akdamar Eczanesini Açarak Serbest Eczacılığa Adım Attım. Van Eczacılar Odasında Haysiyet Divanı Üyeliği Ve Çeşitli Komisyonlarda Görev Aldım.  Ve Son Seçimli Kongreyle Denetleme Kuruluna Seçildim.

ECZ.UMUT YOLDAŞ
DENETLEME KURULU ÜYESİ

1989 Yılında Bitlis’te Doğdum. İlk Ve Orta Öğrenimimi 2003 Yılında Bitlis Zübeyde Hanım İlköğretim Okulunda Tamamladım. Liseyi Kars Fen Lisesinde 2007 Yılında Tamamladım. 2007 Yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesini Kazandım. 2012 Yılında Mezun Oldum, Aynı Yıl Aralık Ayında Bitlis Merkez Umut Eczanesini Açtım Ve Halen Serbest Eczacılık Görevimi Sürdürüyorum. Van Eczacılar Odası Bünyesinde 2 Dönem Bitlis İl Temsilciliği Yaptım. Ve Son Seçimli Kongreyle Denetleme Kuruluna Seçildim.