SAYI:2008/551 22.07.2008 Birliğimiz tarafından düzenlenen ve Eczanelerimizin asması zorunlu olan E logolarınıBirliğimiz tarafından düzenlenen ve Eczanelerimizin asması zorunlu olan E logolarını bazı Eczanelerimizin Eczane kapalı...
devamını oku 22.07.2008ECZANELERİN, 2007 YILI SATIŞ HASILATI BİLGİSİ GİRİŞLERİ HAKKINDASAYI:2008/518 15.07.2008 DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM ECZANELERİN, 2007 YILI SATIŞ HASILATI BİLGİSİ GİRİŞLERİ HAKKINDA İVEDİ! Bilindiği üzere, 30.0...
devamını oku 17.07.2008Sosyal Güvenlik Kurumu ile sözleşmesi bulunan eczanelerin, sözleşmelerini 01.08.2008 tarihine kadar yenilemeleri gerekmektedirSAYI:2008/51917.07.2008 DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM Türk Eczacıları Birliği ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında y...
devamını oku 17.07.20082007 Yılı SGK Protokolü ile 2008 Yılı SGK Protokolü arasındaki farklar ekte yer almaktadır. Bilgilerinize sunulur.SAYI:2008/512 15.07.08 DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM 2007 Yılı SGK Protokolü ile 2008 Yılı SGK Protokolü arasın...
devamını oku 15.07.2008\"FERROZİNC ŞURUP\" HAKKINDA 2.SINIF B SEVİYESİNDE GERİ ÇEKME SAYI:2008/510 14.07.2008 DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM T.C. Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü’nün Birliğimize gönderdiği 08.07.2008 t...
devamını oku 14.07.2008SAYI:2008/506 11.07.2008 DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM İl Sağlık Müdürlüğünün B.10.4.İSM.4.65.00.02-335.99-665/14604 sayı ve 10.07.2008 tarihli yazısında; ...
devamını oku 11.07.2008İl Sağlık Müdürlüğünün odamıza göndermiş olduğu ilgili yazıda HAZİRAN ayına ait Yeşil Kart reçetelerin incelemeye esas olmak üzere alınmaya başlandığı tarafımıza bildirilmiştir.İlgi:B.10.4.ISM.4.65.00.11/14301 sayılı 08.07.2008 ta...
devamını oku 11.07.2008Size Daha İyi Hizmet Verebilme Adına Sitemizi Yeniliyoruz....
devamını oku 07.11.2007Web sitemizdeki içeriklerden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için 6698 Sayılı Kişisel Verilerin korunması Kanunu'na (KVKK) ve Avrupa Birliği Veri Koruma Tüzüğü'ne (GDPR) uygun olarak çerezleri kullanıyoruz. Sitenin düzgün çalışması için gerekli zorunlu çerezlerin kullanılmasını istemiyorsanız ziyaretinizi sonlandırmalısınız. Diğer çerezler yönünden ise lütfen tercihlerinizi belirleyiniz.